Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalgıyla oynamak

Rüyada çalgıyla oynamak

Rüyada çalgıyla oynamak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, çocuklar gibi şen olacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada çalgıyla oynamak gördüyseniz:

  • Kimseden yardım istemeden kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Rüyada çalgılı oyun oynamak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada çalgıyla oynamak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çalgılı düğünde oynamak işinin de hep yürüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çalgısız oynamak işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işaret eder.

Rüyada çalgıda oynamak hayattan elini eteğini çekeceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada vurmalı çalgı görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına işaret eder.

Rüyada çalgısız düğüne gitmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çalgı sesi duymak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments