Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolye ve bileklik görmek

Rüyada kolye ve bileklik görmek

Rüyada kolye ve bileklik görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalettir.

Rüyada kolye ve bileklik gördüyseniz:

  • İlham verici fikirler yaratıcılığınızı ortaya koymanızı sağlayabilir.

Rüyada kolye ve bileklik görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalet eder.

Rüyada altın kolye bileklik görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, isteklerini yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kolye bileklik görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş bileklik bulmak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, işlerinin çok iyi gideceğine yorulur.

Rüyada renkli bileklik görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına yorulur.

Rüyada kopan bileklik görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, kişinin her daim iyi anılacağına tabir olunur.

Rüyada altın bileklik bulmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bileklik hediye edildiğini görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, ev sahibi olacağına, endişelerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments