Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzun üstünde yürümek

Rüyada buzun üstünde yürümek

Rüyada buzun üstünde yürümek rakiplerin oyununa gelineceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, Allah’a dua edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzun üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada buz üstünde yürümek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, çok sorunlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada buzun üstünde yürüdüğünü görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine delalet eder.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek yaşam tecrübesi edineceğine, içinin huzurla dolacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına işarettir.

Rüyada buzun üstünde yürümek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine işarettir.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, yüklü siparişler alacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde buz görmek bahtının açık olacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına inanılır.

Rüyada buzun üstünde oturmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına yorulur.

Rüyada buz üstünde yatmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments