Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzun üstünde yürüdüğünü görmek

Rüyada buzun üstünde yürüdüğünü görmek

Rüyada buzun üstünde yürüdüğünü görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzun üstünde yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize dert etmeyin.

Rüyada buz üstünde yürümek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, önemli işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada buzun üstünde yürümek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine delalet eder.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek neşeli bir hayat süreceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada buzun üstünde yürüdüğünü görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada buzun üstünde kaymak maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada buz üstünde kaymak yeni bir adım atılacağına, maceralara atılacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Rüyada buz üstünde yatmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments