Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzda oturmak

Rüyada buzda oturmak

Rüyada buzda oturmak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, aile hayatında sevinileceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, istediklerini elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzda oturmak gördüyseniz:

  • İnatçılığa ya da belli fikirler konusunda ısrarcı olmaya bağlı problemler yaşanabilir.

Rüyada buzun üstünde oturmak onun her zaman başında olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzda oturmak verdiği emeklerin boşa gideceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada buzlu yolda yürümek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada buzlu köprüden geçmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada yerlerin buz olduğunu görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada buzda paten yapmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz yemek çevresinin kalabalıklaşacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments