Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz üstünde koşmak

Rüyada buz üstünde koşmak

Rüyada buz üstünde koşmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, hayatının karışacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada buz üstünde koşmak gördüyseniz:

  • Ufak ya da büyük bazı hayallerinizi gerçekleştirme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada buz üstünde koşmak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzlu yolda koşmak huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, rahatının ve gelirinin artacağına yorulur.

Rüyada buz üzerinde koşmak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada buzda koşmak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada buzun üstünde oturmak endişelerinden kurtulacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, galibiyetlerinin artacağına inanılır.

Rüyada buzun üstünde kaymak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine tabir olunur.

Rüyada buz üstünde yürümek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek başarısının çoğalacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments