Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun üstünden yürümek

Rüyada suyun üstünden yürümek

Rüyada suyun üstünden yürümek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, insanları sakinleştireceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun üstünden yürümek gördüyseniz:

  • Çok fazla cazip ya da daha öncekilere benzeyen fırsatların değil, size daha fazla uyacağını düşündüklerinizin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada suyun üstünde yürüdüğünü görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada berrak suyun üstünde yürümek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada su üstünde batmadan yürümek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada suyun üstünden yürümek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya işaret eder.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine işaret eder.

Rüyada su üstünde yürümek hayatın tadına varacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprağın üstünde yürümek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulutların üstünde yürümek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments