Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su üstünde yürümek

Rüyada su üstünde yürümek

Rüyada su üstünde yürümek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, ağız tadından olacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tatmin olmamış kişiler sizi tartışmalı ortamlara çekebilirler.

Rüyada suyun üstünde yürüdüğünü görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada berrak suyun üstünde yürümek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada suyun üstünden yürümek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına yorulur.

Rüyada su üstünde batmadan yürümek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek işlerini yoluna sokacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine rivayet eder.

Rüyada su üstünde yürümek kudret ve hikmet sahibi olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalettir.

Rüyada kumun üstünde yürümek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine inanılır.

Rüyada taşların üstünde yürümek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments