Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu havuza girmek

Rüyada buzlu havuza girmek

Rüyada buzlu havuza girmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine delalet eder.

Rüyada buzlu havuza girmek gördüyseniz:

  • Sizin için her şey farklı olabilir.

Rüyada buzlu havuza girmek ticarette zarar edeceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş havuz görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada buzlu havuzda yüzmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, vefa göstereceğine rivayet eder.

Rüyada buzlu havuz görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sarsılacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalet eder.

Rüyada buzlu denize girmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sorunlarının tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada buz gibi denize girmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, bir takım sorunlar çıkacağına delalet eder.

Rüyada buzlu suya girmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz gibi suya girmek gayrimenkul sahibi olunacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments