Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdan köprü görmek

Rüyada buzdan köprü görmek

Rüyada buzdan köprü görmek ticarette yol katedeceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, muradınıza ereceğinize, başka kimselere de yardım edeceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, elinin kolunun bağlanacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına inanılır.

Rüyada buzdan köprü gördüyseniz:

  • Dini, felsefi veya ideolojik konularda tartışmalara gimeniz olasıdır.

Rüyada buzdan köprü görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine alamet eder.

Rüyada buzlu köprü görmek duygularını açığa vuracağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına işarettir.

Rüyada buzlu köprüden geçmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada boğaz köprüsünden geçmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine alamet eder.

Rüyada köprü yaptırmak çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına yorulur.

Rüyada köprüden geçememek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada köprü yapımı görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada köprünün üstünde durmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments