Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu havuzda yüzmek

Rüyada buzlu havuzda yüzmek

Rüyada buzlu havuzda yüzmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, her geçen gün başarıların artacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzlu havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Çelişkili durumlar ya da iniş çıkışlı hareketleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada buzlu havuzda yüzmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu havuz görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada buzlu havuza girmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, kalabalık günler geçirileceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine inanılır.

Rüyada buz tutmuş havuz görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, hastalıkların sona ereceğine, neşeli bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada buzlu suda yüzmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Rüyada buz içinde yüzmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada buzun içinde yüzmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments