Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu havuz görmek

Rüyada buzlu havuz görmek

Rüyada buzlu havuz görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada buzlu havuz gördüyseniz:

  • Ufak tefek problemlerin büyümesine izin vermemelisiniz.

Rüyada buzlu havuz görmek karlı işler yapacağına, büyük sorunların yaşanacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzlu havuzda yüzmek kendi işini kuracağına, düşünmeden hareket edeceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına alamet eder.

Rüyada buz tutmuş havuz görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada buzlu havuza girmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada denizde buz görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, engellerin aşılacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, ailesini de mutlu edeceğine tabir olunur.

Rüyada buz tutmuş yolda yürümek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzlu cam görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments