Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu gölde yüzmek

Rüyada buzlu gölde yüzmek

Rüyada buzlu gölde yüzmek durulacağına, şansa, çok zor duruma düşüleceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzlu gölde yüzmek gördüyseniz:

  • Birkaç farklı alana doğru çekiliyor olabilirsiniz.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada buzlu gölde yüzmek hayırlı kararlar alacağına, çok büyük borçlar alacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz tutmuş göl görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına tabir olunur.

Rüyada buz tutan göl görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada buzlu göl görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek yollarını ayıracağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, ticaretinin de hızlanacağına inanılır.

Rüyada gölün buz tuttuğunu görmek kolaylık elde edeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada buz gölü görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments