Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz tutan göl görmek

Rüyada buz tutan göl görmek

Rüyada buz tutan göl görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz tutan göl gördüyseniz:

  • Geri dönülmez yollara girebilirsiniz.

Rüyada gölün buz tuttuğunu görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına delalet eder.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, kariyerinde atılım yapacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına alamet eder.

Rüyada buz tutmuş gölde yürümek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, işinde başarılı olacağına işarettir.

Rüyada buz tutmuş göl görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada buz tutan göl görmek işlerinde bereket olacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş deniz görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, hem de zengin biri olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz tutan deniz görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments