Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz gölü görmek

Rüyada buz gölü görmek

Rüyada buz gölü görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine delalettir.

Rüyada buz gölü gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol etmemeniz durumunda maddi problemler söz konusu olabilir.

Rüyada buzlu gölde yüzmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada buz gölü görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu göl görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada buz tutan göl görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine alamet eder.

Rüyada gölün buz tuttuğunu görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada buz tutmuş göl görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına delalettir.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments