Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlanmış balık görmek

Rüyada buzlanmış balık görmek

Rüyada buzlanmış balık görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzlanmış balık gördüyseniz:

  • Başarılı olmanız yapacağınız hazırlığa bağlı hata yapmamanız gerekiyor.

Rüyada buzlanmış balık görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, geçmişi unutup geleceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerleri buzlanmış görmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, maddi gücünün de daimi olacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine delalettir.

Rüyada buzları kırmak yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sıkıntısının biteceğine delalettir.

Rüyada buzlanmış su görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulur.

Rüyada buzların kırıldığını görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına rivayet eder.

Rüyada buzlanmış et görmek geç de olsa huzura erileceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalettir.

Rüyada buzların üstünde yürümek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzlanmış yol görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments