Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoldan su aktığını görmek

Rüyada yoldan su aktığını görmek

Rüyada yoldan su aktığını görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına inanılır.

Rüyada yoldan su aktığını gördüyseniz:

  • Belli haberlere veya bilgi akışına bağlı olarak bazı hareketlerinizi şekillendiriyor ya da bazı şeylerin önünü kapatıyor olabilirsiniz.

Rüyada yoldan su aktığını görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, darlık içine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hortumla su aktığını görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kırmızı su aktığını görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık su aktığını görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinden su aktığını görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada tuvalette su aktığını görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, kendi kabuğuna çekileceğine inanılır.

Rüyada duvarlardan su aktığını görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kayalardan su aktığını görmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, çok karlı yatırımlar yapacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments