Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabından su içmek

Rüyada buzdolabından su içmek

Rüyada buzdolabından su içmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabından su içmek gördüyseniz:

  • Bir anlaşma hayatınızı değiştirebilir.

Rüyada buzdolabından su içmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, hayatının da düzene gireceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada buzdolabından su aktığını görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada buzdolabından su akması görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabına su koymak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada buzdolabında su görmek parasının her geçen gün artacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaptan su içmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, keyfinin yerine geleceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına alamet eder.

Rüyada mısır suyu içmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişe su içmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments