Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabına su koymak

Rüyada buzdolabına su koymak

Rüyada buzdolabına su koymak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabına su koymak gördüyseniz:

  • Başka kişiler hiç sezdirmeden kendi planlarını sizinkilerin önünde uygulamaya çalışıyor olabilir.

Rüyada buzdolabına su koymak uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, gözünün yaşını sileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabına yiyecek koymak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalet eder.

Rüyada buzdolabına koymak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabına balık koymak gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabına yemek koymak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, umutlarını yitireceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabına et koymak uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine inanılır.

Rüyada buzdolabında su görmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada buzdolabından su aktığını görmek borçların kapanacağına, iyileşeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments