Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabından su akması görmek

Rüyada buzdolabından su akması görmek

Rüyada buzdolabından su akması görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzdolabından su akması gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmeyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada buzdolabından su akması görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, tüm isteklerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada buzdolabından su aktığını görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, donatacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabından su içmek kurulan hayallerin yıkılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, rızkının da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada buzdolabına su koymak çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulur.

Rüyada buzdolabında su görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet eder.

Rüyada su akmasını görmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, bekârlığına da veda edeceğine işaret eder.

Rüyada suların aktığını görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenlerden su aktığını görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments