Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suların aktığını görmek

Rüyada suların aktığını görmek

Rüyada suların aktığını görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, refah içinde yaşayacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına inanılır.

Rüyada suların aktığını gördüyseniz:

  • Ani bir yolculuk ihtimali var.

Rüyada duvarlardan su aktığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına alamet eder.

Rüyada dağdan su aktığını görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına alamet eder.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına alamet eder.

Rüyada su akmasını görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dereden su aktığını görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak suyun aktığını görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, iş güç sahibi olacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yerden su aktığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments