Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabi silmek

Rüyada buzdolabi silmek

Rüyada buzdolabi silmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, mutluluğunun artacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada buzdolabi silmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler nasıl bir yön çizeceğinize karar vermenizi sağlayabilir.

Rüyada buzdolabi silmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, gelişim içine gireceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına inanılır.

Rüyada beyaz duvar silmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işarettir.

Rüyada sofra silmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, onu cesaretlendireceğine rivayet eder.

Rüyada kan lekesi silmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kapı pencere silmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada birinin gözyaşını silmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada başkasının camını silmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalettir.

Rüyada adet kanı silmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, depresyona gireceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments