Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofra silmek

Rüyada sofra silmek

Rüyada sofra silmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ev sahibi olacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, şansın yüzüne güleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada sofra silmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda bütçenizi aşmamalısınız.

Rüyada sofra silmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine sofra kurmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü sofrada görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına inanılır.

Rüyada yerde sofra görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine inanılır.

Rüyada sofrada sohbet etmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sofra kurup yemek yemek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle aynı sofrada yemek yemek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini sofrada görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments