Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet kanı silmek

Rüyada adet kanı silmek

Rüyada adet kanı silmek darp edileceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada adet kanı silmek gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize gelebilir.

Rüyada adet kanını silmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada adet kanı silmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, ona yardımcı olacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalettir.

Rüyada çok adet kanı görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kurumuş adet kanı görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adet kanının bulaştığını görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına inanılır.

Rüyada siyah adet kanı görmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada adet kanı yalamak hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe adet kanı görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments