Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz üzerinde durmak

Rüyada buz üzerinde durmak

Rüyada buz üzerinde durmak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada buz üzerinde durmak gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı ilgili kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada buz üzerinde durmak çok iyi yerlere geleceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada saf durmak gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına alamet eder.

Rüyada ağaç altında durmak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada cemaatle namaza durmak ortaklı işlere iştirak edileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada karın üzerinde durmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalet eder.

Rüyada dengede durmak hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada caminin kapısında durmak ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada akan suyu durdurmak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments