Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzda paten kaymak

Rüyada buzda paten kaymak

Rüyada buzda paten kaymak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, malların çoğalacağına delalettir.

Rüyada buzda paten kaymak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bağlayıcı sözler verilmesinde ısrar edebilir ya da blöfünüzü görebilir.

Rüyada buz pateni kaymak sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada buz pateniyle kaymak sıkıntılardan kurtulmaya, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına alamet eder.

Rüyada buz paten kaymak hayal gibi bir hayat yaşayacağına, muradının gerçekleşeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Rüyada buzda paten kaymak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada buz pateni yaptığını görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada buz pateni sürmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına işarettir.

Rüyada buzda paten yapmak yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına alamet eder.

Rüyada buz pateni görmek atılım yapacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments