Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz pateni görmek

Rüyada buz pateni görmek

Rüyada buz pateni görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine yorulur.

Rüyada buz pateni gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın farkında olmadığınız ihanetleri olabilir.

Rüyada buz pateni sürmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, büyük bir yenilgi alacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına alamet eder.

Rüyada buz pateni yapmak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada buz pateni görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada buzda paten yapmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada buz pateniyle kaymak yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına alamet eder.

Rüyada buz paten kaymak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, düzenli bir işe kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada buz pateni yaptığını görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına işarettir.

Rüyada buzda paten kaymak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, isteklerinize kavuşacağınıza işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments