Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz pateni yaptığını görmek

Rüyada buz pateni yaptığını görmek

Rüyada buz pateni yaptığını görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, yeni insanlarla tanışacağına yorulur.

Rüyada buz pateni yaptığını gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da sevgiliniz size karşı çok ilgisiz davranabilir, onda yaratacağınız gerilim aranızın iyice açılmasına sebeb olabilir.

Rüyada buz pateniyle kaymak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada buzda paten yapmak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada buz pateni yaptığını görmek çok zor günler geçireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada buz pateni sürmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına rivayet etmektedir.

Rüyada buz pateni yapmak muradına ereceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzda paten kaymak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada buz pateni görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada buz paten kaymak kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, bereketli ve hayırlı olacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments