Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz pateni kaymak

Rüyada buz pateni kaymak

Rüyada buz pateni kaymak sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz pateni kaymak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Rüyada buz pateniyle kaymak çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buz pateni kaymak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz paten kaymak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada buzda paten kaymak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada buz pateni sürmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada buzda paten yapmak hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, yoksulluğa delalettir.

Rüyada buz pateni yaptığını görmek rahat yaşayacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına delalet eder.

Rüyada buz pateni yapmak kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments