Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzda paten yapmak

Rüyada buzda paten yapmak

Rüyada buzda paten yapmak iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzda paten yapmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde bazı değişimler olabilir.

Rüyada buzda paten yapmak büyük bir makama geleceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada buz pateni yapmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına inanılır.

Rüyada buz pateni kaymak yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buz pateni sürmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine yorulur.

Rüyada buz pateniyle kaymak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada buzda paten kaymak çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz pateni görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada buz paten kaymak onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments