Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz pateni sürmek

Rüyada buz pateni sürmek

Rüyada buz pateni sürmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buz pateni sürmek gördüyseniz:

  • Daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Rüyada buz pateni sürmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada buz paten kaymak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada buz pateniyle kaymak maddi kayıpların sona ereceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada buz pateni yapmak kurtuluşa ereceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına delalettir.

Rüyada buzda paten kaymak hayır vereceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada buz pateni yaptığını görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, günlerini hastanede geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buz pateni görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzda paten yapmak oğlu evli ise boşanacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments