Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz pateniyle kaymak

Rüyada buz pateniyle kaymak

Rüyada buz pateniyle kaymak kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, rızık elde edeceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz pateniyle kaymak gördüyseniz:

  • Sizin ya da başkalarının neden olduğu hatalar, başınıza dert açabilir.

Rüyada buz pateniyle kaymak kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hasta olacağına alamet eder.

Rüyada buz paten kaymak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzda paten kaymak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işarettir.

Rüyada buz pateni kaymak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz pateni yapmak küs olduğu kişilerle barışacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz pateni sürmek elinin de bolluk göreceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına işaret eder.

Rüyada buz pateni yaptığını görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, ailesini kaybedeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada buzda paten yapmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments