Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz yemek

Rüyada buz yemek

Rüyada buz yemek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, güçlükle elde edilecek başarı, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz yemek gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermek isteyen kişiler olabilir.

Rüyada buz yemek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına delalet eder.

Rüyada buzdolabinda yemek görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet eder.

Rüyada buz tutmuş nehir görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine inanılır.

Rüyada su ve buz görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada buzun içine düşmek fenalıkta bulunmaya, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada buzlukta balık görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada buzda kayan görmek kafasının rahat olacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz ve su görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments