Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerlerin buz olduğunu görmek

Rüyada yerlerin buz olduğunu görmek

Rüyada yerlerin buz olduğunu görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yerlerin buz olduğunu gördüyseniz:

  • Ateşli tartışmaların üzerine benzinle gitmemekte ya da seyahatler esnasında dikkatli olmakta fayda var.

Rüyada yerleri buz görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, adını aklamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yerlerin buz olduğunu görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada her yeri buz görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada buzlu yer görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına inanılır.

Rüyada yerlerin buz tuttuğunu görmek işlerin kapanacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işarettir.

Rüyada her yerin buz olduğunu görmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada her yerin buz tuttuğunu görmek sorunları ortadan kaldıracağına, para kazanmasına da vesile olacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerlerde buz görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, sağlıklı bir kişi olmaya delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments