Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayarak düştüğünü görmek

Rüyada kayarak düştüğünü görmek

Rüyada kayarak düştüğünü görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, sorunlarını çözebileceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına yorulur.

Rüyada kayarak düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler daha fazla para kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada kayarak düştüğünü görmek rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalettir.

Rüyada yıldız kayarken dua etmek sıkıntılarının günden güne artacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan kayarak inmek bereketin ve verimin çoğalacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız kayarken dilek dilemek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına rivayet eder.

Rüyada yıldızları kayarken görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayarak uçmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden kayarak inmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine tabir olunur.

Rüyada yolda kayarak gitmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments