Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kelepçeli görmek

Rüyada birini kelepçeli görmek

Rüyada birini kelepçeli görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, prestij kazanılacağına delalettir.

Rüyada birini kelepçeli gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yolculuk, seyahat ya da ziyaret bir hamle yapmanız durumunda olabilecekleri görmenizi sağlayabilir.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, hayatının da zorlaşacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçeli adam görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada eli kelepçeli birini görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birine kelepçe takmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelepçe kırmak para yatıracağına ve zarar edeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalet eder.

Rüyada polis kelepçesi görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis ve kelepçe görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını kelepçeli görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments