Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzda ayağı kaymak

Rüyada buzda ayağı kaymak

Rüyada buzda ayağı kaymak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada buzda ayağı kaymak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda lehinize değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada buzda ayağı kaymak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzlu yolda kaymak darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına delalet eder.

Rüyada buzda paten kaymak işlerini bir türlü toparlayamayacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına işarettir.

Rüyada buzdan kaydığını görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada buz pateni kaymak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada arabayla buzda kaymak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karda buzda kaymak işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada buz pateniyle kaymak kötü günlerinden kurtulacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments