Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu yolda kaymak

Rüyada buzlu yolda kaymak

Rüyada buzlu yolda kaymak başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, mutlu olunacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, güzelleşeceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada buzlu yolda kaymak gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleyip ilerlememe veya devam edip etmemem arasında gidip geliyor olabilirsiniz.

Rüyada buzlu yolda kaymak malının ve parasının eksilmeyeceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada buzda kaydığını görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada buz üzerinde kaymak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzda ayağı kaymak toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, zorluğa düşeceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzda paten kaymak kafasının boşalacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret eder.

Rüyada buz pateniyle kaymak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına alamet eder.

Rüyada buz pateni kaymak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işarettir.

Rüyada buzdan kaydığını görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments