Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdan kaydığını görmek

Rüyada buzdan kaydığını görmek

Rüyada buzdan kaydığını görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, strese gireceğine, gergin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzdan kaydığını gördüyseniz:

  • Spor aktiviteleri ile her zamankinden daha fazla ilgilenebilirsiniz veya en azından uzun yürüyüşlere çıkma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada buzdan kaymak giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada buzdan kaydığını görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına işaret eder.

Rüyada buz pateniyle kaymak yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına alamet eder.

Rüyada karda buzda kaymak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kendisini yıpratacağına inanılır.

Rüyada buz paten kaymak idealist davranacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada buz üstünde kaymak çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada buz pateni kaymak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, maddi durumun düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzun üstünde kaymak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments