Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla buzda kaymak

Rüyada arabayla buzda kaymak

Rüyada arabayla buzda kaymak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, işinde başarılı olacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla buzda kaymak gördüyseniz:

  • Aile ilişkileriniz biraz çalkantılı olabilir.

Rüyada arabayla buzda kaymak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzdan kaymak elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzda ayağı kaymak aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzda kaymak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, işlerinin yarıda kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine inanılır.

Rüyada buz üstünde kaydığını görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, nasiplerini alacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada buz paten kaymak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına inanılır.

Rüyada buzlu yolda kaymak hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalettir.

Rüyada karda buzda kaymak bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments