Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzda koşmak

Rüyada buzda koşmak

Rüyada buzda koşmak ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, canını sıkılacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına tabir olunur.

Rüyada buzda koşmak gördüyseniz:

  • Sanatsal çalışmalarınız, aşk hayatınız veya kendinizi ifade biçiminiz çok yakında tüm ilgiyi üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada buz üstünde koşmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada buz üzerinde koşmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada buzda koşmak iyileşeceğine, ferahlayacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Rüyada buzlu yolda koşmak hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sorunlarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzdan yatak görmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına delalet eder.

Rüyada yerlerin buz tuttuğunu görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada buzlu suya atlamak konforlu ve rahat hale geleceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada buz sarkıtı görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments