Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz tutmuş nehir görmek

Rüyada buz tutmuş nehir görmek

Rüyada buz tutmuş nehir görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş nehir gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya sevgi temalı ilişkilerinize zaman ayırmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada buz tutmuş nehir görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, tatsızlıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada buzlu nehir görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Rüyada buzdolabının buz tuttuğunu görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine delalet eder.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına yorulur.

Rüyada buz tutmuş insan görmek iyi ruh halinin bozulacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada denizlerin buz tuttuğunu görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin buz tuttuğunu görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, sonuçtan memnun kalacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada her yerin buz tuttuğunu görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bestami

Rüyamda bir beton su kanalından su akıp gidiyor fakat üstü buz tutmuş. Ben kenarında
oturuyorum. Bir küçük taş attım sekip gitti. Sonra buz olunca herhalde kırmak için iki taş daha attım. Sonra kanalda su akıp gidiyor
üstü buz ta düşersem diye korkmaya başladım oradan uzaklaştım. Yorumunuzu merakla bekliyorum.