Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belediye başkani olduğunu görmek

Rüyada belediye başkani olduğunu görmek

Rüyada belediye başkani olduğunu görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada belediye başkani olduğunu gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalı, yapacağınızı söylediğiniz şeyleri yerine getirmelisiniz.

Rüyada belediye başkanıyla öpüşmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, çok kötü günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada belediye başkanıyla yemek yemek saygı değer bir konuma çıkacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada belediye başkanına sarılmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olmak gönül kapılarını açacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada belediye başkanini görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada belediye başkan yardımcısı görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine işaret eder.

Rüyada belediye başkani olduğunu görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments