Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belediye başkanıyla kavga etmek

Rüyada belediye başkanıyla kavga etmek

Rüyada belediye başkanıyla kavga etmek mutluluğa ve neşeye, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, koyu muhabbette kalacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına inanılır.

Rüyada belediye başkanıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Daha önce yaptığınız denemelerde zorla da olsa başarı sağlmaış bazı planlar, bundan sonra fayda sağlamayacağı gibi, daha da fazla problem yaşamanız anlamına gelebilir.

Rüyada belediye başkanıyla kavga etmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakan ve belediye başkanı görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla tokalaşmak mutluluğun ve kazancın daim olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski belediye başkanını görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına alamet eder.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş belediye başkanı görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rahatsızlık vereceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla öpüşmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, güzel işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada belediye başkan yardımcısı görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments