Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belediye başkanıyla sohbet etmek

Rüyada belediye başkanıyla sohbet etmek

Rüyada belediye başkanıyla sohbet etmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, sorunlarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada belediye başkanıyla sohbet etmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek için harekete geçmekten çekinmenize neden olan riskler anlaşılabilir.

Rüyada belediye başkanıyla sohbet etmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanı olmak hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada belediye başkanini görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, güç ve para kaybedeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, işsiz kalmaya inanılır.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek onlara karşı zafer kazanacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada belediye başkanıyla öpüşmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, ailesi ile mutlu olacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada büyükşehir belediye başkanını görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada belediye başkanı görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments