Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yolcu gemisine binmek

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işaret eder.

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi seçimi yapabilmek için bekleyip ortaya neler çıktığını görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yolcu gemisine binmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük yolcu gemisi görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına alamet eder.

Rüyada büyük gemide yolculuk yapmak kötü giden işlerin düzeleceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, maaşının artacağına alamet eder.

Rüyada büyük bir gemiye binmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına işaret eder.

Rüyada büyük gemiye binmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, bazen de rahat geçeceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada çok büyük gemiye binmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada yolcu gemisi görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments