Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolcu gemisine binmek

Rüyada yolcu gemisine binmek

Rüyada yolcu gemisine binmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, yaşama hevesinden olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına yorulur.

Rüyada yolcu gemisine binmek gördüyseniz:

  • İşler sizin istediğiniz gibi ilerleyecek olsa bile, imajınızı güçlendirmeniz veya imajınıza zarar vermemeniz buna bağlı olabilir.

Rüyada yolcu gemisine binmek dünya hayatında huzurlu olmaya, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalettir.

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada gemiyle yolculuğa çıkmak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde gemiyle yolculuk yapmak birçok kişiye yardım edeceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada yolcu dolu gemi görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada gemide yolculuk etmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulur.

Rüyada yolcu gemisi görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına inanılır.

Rüyada gemiyle yolculuk yaptığını görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments