Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolcu gemisi görmek

Rüyada yolcu gemisi görmek

Rüyada yolcu gemisi görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, dedikodu edeceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yolcu gemisi gördüyseniz:

  • Başarılı olmak ya da ilerlemek istiyorsanız daha esnek olmalısınız.

Rüyada gemiyle yolculuğa çıkmak onların güvenini sarsacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada yolcu gemisi görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemiyle yolculuk yapmak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemide yolculuk yaptığını görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada denizde gemiyle yolculuk yapmak ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yolcu gemisi kullanmak hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, zarar etmeyeceğine delalettir.

Rüyada gemide yolculuk etmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine delalettir.

Rüyada gemiyle yolculuk yaptığını görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments