Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yolcu gemisi görmek

Rüyada büyük yolcu gemisi görmek

Rüyada büyük yolcu gemisi görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine delalet eder.

Rüyada büyük yolcu gemisi gördüyseniz:

  • Duygusal konular size maddi manevi sonuçları olabilir.

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işarettir.

Rüyada büyük gemide yolculuk yapmak her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük yolcu gemisi görmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemide yolculuk etmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine delalettir.

Rüyada gemiyle yolculuk yaptığını görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada gemiyle yolculuk yapmak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına delalet eder.

Rüyada gemi yolculuğuna hazırlanmak hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada yolcu dolu gemi görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, parasal anlamda rahat edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments