Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük gemiye binmek

Rüyada çok büyük gemiye binmek

Rüyada çok büyük gemiye binmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada çok büyük gemiye binmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde, yeni kimselerle tanışmalar veya bağlantılar görülebilir veya yaşanabilir.

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada çok büyük gemiye binmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, istediği noktalara ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir gemiye binmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada büyük gemiye binmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına delalettir.

Rüyada küçük gemiye binmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bir gemiye binmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine alamet eder.

Rüyada yolcu gemisine binmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, bereketin artacağına rivayet eder.

Rüyada gemi binmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments